Blog
Render yazılıma sahip olan Vray eğitim setleri, 3 boyutlu tasarımların görselleştirilmesinde kullanılır. İhtiyaçlar kapsamında nesnelerin gerçekçi bir şekilde geliştirilip görselleştirildiği programa verilen isimdir. Bu programın öğrenim sürecini kapsayan programa da eğitim seti denir. 3 boyutlu V-Ray grafik uygulamaları yapılmak için Chaos Group Ltd. tarafından özel olarak geliştirilmiştir. Yaygın kullanım alanına sahip olan mimari uygulamalara V-Ray denir. Bu bağlamda eğitim süreci üniversitelerin Mimarlık, Güzel Sanatlar ve Sanat Tasarımı Fakültelerinde 4 ya da 2 yıllık eğitim sürecini kapsar. Öğrenciler için kendi alanlarındaki önemli bir eğitim sürecini kapsar. Sizlerde bu sektörde eğitim görmek istiyorsanız, Vray Render online ya da eğitim süreçlerinden faydalanabilirsiniz. 3 boyutlu görselleştirme ihtiyacı olan sektörlerde çalışma yapan kişiler, Vray arayüz özellikleri, malzeme oluşturma süreci, 3d malzeme oluşturma yöntemleri ve kamera, ışık oluşturma süreçleri hakkında bilgi olmanızı sağlanır.
Vray Eğitim Setleri Hedefi Nedir?
3 boyutlu modelleme, sunum ya da bu alanda çalışma yapacak olan mimar, teknik ressam mühendis, iç mimar, grafiker ve diğer tasarımcılara yönelik olarak hazırlanan eğitime Vray eğitim seti denir. Bu eğitime katılacak olan kişiler;
- İç mimarlık
- Mimarlık
- İnşaat
- Mobilya
- Fuar standı
Gibi alanlarda nesnelerin 3 boyutlu bir şekilde malzeme belirleme, modelleme, aydınlatma, animasyon yeteneği kazanmak için temel bilgiler sunulur. Vray eğitim setleri sayesinde üç boyutlu gerçeğe bire bir yakın özelliklerde sunum hazırlayabilirsiniz.
Online Vray Eğitim Setleri
Sizlerde ev konforunuzda uzaktan online bir şekilde Online Vray eğitim setleri ile deneyim elde etmek istiyorsanız bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Nerede yer alırsanız alın dilediğiniz zaman internet üzerinden video erişim imkanına sahip olursunuz. Aynı zamanda Vray Render online eğitim seçenekleri ile anlık sorular sorabilir, grup sohbetlerine de katılabilirsiniz. Bu eğitim sürecini tamamladıktan sonra öğrendiğiniz bilgilerle beraber bitirme sınavına tabi olursunuz. Bu gerçekleştirilen sınav sonucunda başarılı olan kursiyerler sertifika almaya hak kazanır. Bu katılım belgesi ve başarı sertifikanız ile beraber malzeme atama, modelleme, animasyon oluşturma, ışık ve kamera oluşturma gibi becerilerde yetkinlik elde edebilirsiniz.